Serdivan günlük ev

Serdivan günlük ev kiralık

0531 401 4523

 

Serdivan günlük ev kiralık Sakaryaya 5dk uzaklıkta. Serdivan mavi durak yakınlarında olan konaklama mekanları Sakarya üniversitesi kampüsüne yakındır. Toplu taşıma araçları ile kolay ulaşabilirsiniz.

Serdivanda Günlük Kiralık Daire Sakarya. Mavi Durak Kampüs yolunda

Serdivanda günlük seyahatiniz için güzel zaman ayıracağınız kafeler sokağı, gezilesi bir sokak. Sakarya Üniversitesi kampüsü öğrencilerinin bolca bulunduğu bu mahallede eğlenceli zaman geçirememek için zorlamanız gerek. Merkezden serdivana ulaşmak bir kaç dakikanızı alır ama burda uzun bir süre takılı kalabilirsiniz.

Serdivan AVM günlük ziyaretler için yine en iyi alternatiflerden birisi. Sakaryanın en çok müşteri aldığı, en kalabalık alışveriş merkezi. Starbucks da burda Serdivan AVM‘de. Toplu taşıma araçlarıyla merkezfen buraya varmak kolay ve kısa ama Serdivanda yapacağınız yolculukta, Serdivan Essen durağında inmeniz gerekecek. İndikten sonra 3dk yürüyüşle kolay bir şekilde Serdivn AVM’ye varabilirsiniz.

Sapanca Gülü Manzaralı Serdivan Günlük Kiralık Evler

Agora AVM Sakarya bir başka AVM. Yeni olması nedeniyle henüz arzu edilen miktarda insan gitmiyor ama AVMler arasında Sakarya günlük gidilebilecek güzel bir AVM. Sakarya Kent Parkın yakın olması nedeniyle iyi bir dolaşmanın ardından güzel bir yemek yiyip belki vitrinleri kontrol edebilir, alışveriş yapabilirsiniz.

Serdivan günlük ev bu bahsettiğimiz noktalara çok yakın. Gerek Serdivan AVM gerekse Agora AVM. Sakarya ve Serdivanda konaklamak için burda günlük kiralama yapabilir, günübirlik konaklayabilirsiniz. Ucuz günluk kiralık ev Serdivanda ve Sakarya merkezde kiralama yapılabilir. Sakarya merkez çark caddesi ve Serdivan Mavi durak için bizi arayın. 0531 401 4523