Serdivan günlük apartlar

Sakarya Serdivan Günlük Kiralık Apartlar

0531 401 4523

 

Serdivan günlük apartlar Mavi Durakta Konak hastanesinin hemen yanında. Ulaşımı rahat ve konforlu lüks daireler Sakarya kampüs yolunda. Ucuz fiyata kiralayabileceğin günlük kiralık apartlar her bütçeye uygun.

Sakarya Serdivan günlük kiralık apartlar ücretsiz kablosuz internet bağlantısıyla hızlı internete erişiminizi kolaylaştırır. HDTV özelliğiyle de favori dizilerinizi izleyebileceğiniz sıcak yuvalar oluşturdu. Tüm kişisel temizlik ürünleri el değmeden paketlenir ve misafirlerimize hijyenik yaşam alanları oluştururuz.

Serdivan günlük kiralık ev
Serdivan Mavi Durak günlük kiralık apart

Serdivanda Günlük Kiralık Apart Seçenekleri

Günlük kiralık apartlar 2+1, 1+1 ve 1+0 büyüklüğünde. Aileler için tasarlanmış 2+1 günlük apart geniş ve huzurlu bir mahallede güvenle konaklayabileceğiniz mekanlardır. 1+1 günlük apartlar kısa konaklamalar ve küçük aileler için en iyi seçenektir. 1+0 apart seyahatiniz durağında rahat konaklayabileceğiniz diğer bir apart çeşidimiz. Tarzınıza ve konforunuza göre dilediğiniz Serdivan günlük apart kolay bir şekilde kiralanabilir.

Ucuz fiyatlarla kalabileceğiniz günlük kiralık apart fiyatları 80 lira ve büyüklüğüne göre 100 liradır. Daha geniş alanlarda daha ekonomik fiyatlarla konaklamak için günlük apartlar en iyi alternatifinizdir. Otel ve pansiyonlara servet dökmenizde gerek yok. Hem geniş, hem ulaşımı kolay hem de ucuz fiyatlarla Serdivan günlük apart evler şimdi Mavi Durakta ve Serdivan Konak hastanesi yanında.

 

Sakarya üniversitesi kampüsüne yakın günlük kiralık apartlar Üniversite kaydı sırasında ve mezuniyet törenlerinde ailenizle konaklayabileceğiniz güvenli ve temiz mekanlardır. Daha uygun fiyatlara günlük kiralık apartları Serdivanda ulaşımı kolay noktada kiralamak için bizi arayın. Serdivan günlük apartlar hakkında daha detaylı bilgi alabilir ve bütçenize uygun apartlar kiralayabilirsiniz.